Roinilan taimisto kasvattaa puuvartisia taimia pääasiassa metsänviljelyyn ja maisemointiin. Metsätaimet ovat tuoretuotteita, ja parhainta laatua saat, kun hankit taimet suoraan tarhalta. Tilaa myös toimitus tai nouda itse Utajärven taimitarhalta tai Oulun noutopisteestä. Avainsanat: Myydään aitataimia, aitakuusia, douglaskuusen, mustakuusen, tuijan, kanadantuijan, makedonianmännyn, valkokuusen, jättituijan, lännenhemlokin, palsamipihdan, lännenpihdan ja serbiankuusen taimia. Taimien myynti verkossa. Taimikauppa verkossa. Taimien verkkokauppa. Taimitarha: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Ylikiiminki, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Ii. Kuljetus: Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Ylikiiminki, Kempele, Oulunsalo, Tyrnävä, Ii. Tiedustele aitataimien hinta ja saatavuus.

TILAUKSET

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löydät sivun vasemmasta reunasta.

Ilmoita tilauksen yhteydessä:

  • Yhteystietosi
  • Taimilaji(t)
  • Määrä(t)
  • Nouto/kuljetuksen tarve

METSÄTAIMIEN HINNASTO

Hinnat ALV 0%. Alla olevat hinnat ovat voimassa, kun tilaus käsittää yhteensä 1000 tainta tai enemmän.

Useimpien lajien osalta käytämme pelkästään jalostettua siementä.

Laji Paakun koko ja taimien keskipituus Käyttöaluesuositus metsätaloudessa Hinta €/kpl (ALV 0%) Saatavuus
Kuusi
(Picea abies)
1,5v keskipaakku, jalostettu alkuperä, tavoitekeskipituus 16-25cm Jyväskylästä Etelä-Lappiin, siemenlähde SV 366 tai Oulusta pohjoiseen SV 365 0,175 Kevät -22
Mänty
(Pinus sylvestris)
1v pikkupaakku, tavoitekeskipituus 8-12cm. jalostettu alkuperä, Jyväskylästä Lounais-Lappiin, siemenlähde SV 25 0,13 Kevät -22
Kontortamänty
(Pinus contorta)
1v pikkupaakku, tavoitekeskipituus 8-12cm. Ruotsalainen jalostettu alkuperä (Skörserum). Lähes koko maa, paras kasvualue leveysasteilla 63-68 Verkkokaupassamme
Siperianlehtikuusi
(Larix sibirica)
1v isopaakku, keskipituus 20-30cm, jalostettu alkuperä, Lähes koko maa, siemenlähde SV 205/SV 356 Verkkokaupassamme
Muut taimilajit Muut taimilajit löydät verkkokaupastamme. Mikäli tarvitset suurempia määriä, kysy tarjous!

PIENEMMÄT ERÄT ja ERIKOISTAIMET

Taimia on saatavilla myös laatikoittain esim. aitakuusiksi, pienempiin metsiköihin tai täydennyksiin. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme!

VERKKOKAUPPAMERKINTÄKEPIT

Rehevillä maapohjilla taimet saattavat helposti hukkua muun kasvuston sekaan ja kasvustoa joutuu polkemaan taimien pelastamiseksi. Taimet kannattaa tässä tilanteessa merkitä merkintäkepeillä. Merkintäkeppien pää on maalattu kirkkaan siniseksi ja toinen pää on käsitelty biologisella lahonestoaineella.


Taimikepit - pituus 1,2m: 16€/100kpl (alv 0%)

TOIMITUS

Taimet voi noutaa sopimuksen mukaan suoraan taimitarhalta tai noutopisteeltä Oulusta.

Taimet toimitetaan normaalisti matalissa, avoimissa, ritiläpohjaisissa, kierrätettävissä muovilaatikoissa.

Voit tilata myös kuljetuksen. Hinta määräytyy kuljetun matkan mukaan. Kuljetus käsittää taimien lastauksen, kuljetuksen ja kuorman purkamisen tilaajan osoittamaan pakettiautolla ajettavaan paikkaan.

Toimitamme pienempiä eriä myös postin kautta. Pienet erät myymme verkkokauppamme kautta (ks. linkki yllä).


SOPIMUSKASVATUS

Kasvatamme haluamasi taimierän sopimuksen mukaan. Nopeakasvuista rauduskoivua, tervaleppää ja siperianlehtikuusta voi saada jo samalle kesälle, jos tilaa taimet viimeistään huhtikuulla. Kysy tarjous!